Exchange instellen op Iphone

1. Ga in het hoofdmenu naar de optie Instellingen.
  2. Kies vervolgens Mail, Contacten, Agenda en klik op Voeg account toe.
  3. Kies voor Microsoft Exchange.
  4. Vul in het veld je e-mail adres in: [mijnmail@domain.nl] in.
  5. Vul in bij gebruikersnaam ook dit adres in: [mijnmail@domain.nl].
  6. Vul bij Wachtwoord in: [uw wachtwoord] en klik op Volgende.
  7. krijgt nu een Certificaat melding die u moet accepteren.
  8. U komt terug in het zelfde invoerscherm met als verschil een extra veld genaamd Server. Vul in dit Server veld [owa.exchange-login.net] in en druk op Volgende.
  9. Nu komt u in dit scherm. Desgewenst kunt u hier synchronisatie van uw Contacten en Agenda's activeren.
  10. Klik op volgende en u bent klaar met het instellen van Exchange op de iPhone.

De velden in rood zijn de velden die u heeft ontvangen van ons